TENTANG KAMI

Klinik Pergigian Happy ditubuhkan oleh Dr. Suhana Binti Abd Wahab dan Tn. Muhammad Asri Bin Mohamed Ishah pada 1 Oktober 2018. Ia Terletak berada di kawasan Johor Bahru, berdekatan dengan Taman Gembira.

Kami menyediakan pelbagai Rawatan disini bagi memastikan Pesakit dapat menyelesaikan masalah mereka mengikut kadar bajet masing-masing.

Klinik Pergigian Happy lebih memfokuskan kepada kecantikan gigi, Alhamdulillah kini sudah ramai pesakit yang kami bantu untuk mencantikkan gigi mereka dan mereka sangat berpuas hati dengan perubahan yang terkini.

Bukan sekadar cantik sahaja, Tapi kami juga menitik beratkan tentang kesihatan dan penjagaan gigi yang betul dengan cara kami memberikan khidmat nasihat secara Percuma sahaja.

“Happy Smile For Your Happy Life”

VISI

Menjadikan Penduduk di sekitar Johor Bahru lebih faham dan mengetahui tentang kepentingan dan keutamaan menjaga gigi. Bukan itu sahaja, tetapi kami juga menitik beratkan kecantikan gigi yang akan memberi impak yang sangat besar bagi nilai diri seseorang tersebut.

MISI

Menyediakan perkhidmatan pergigian yang terbaik untuk memastikan gigi pesakit dalam keadaan kekal bersih dan sihat. Kami juga akan memastikan pesakit yang keluar dari Klinik Pergigian Happy akan tersenyum lebar dan berpuas hati dengan rawatan yang diberikan serta dapat mengembalikan keyakinan diri mereka untuk tampil dengan senyuman yang menawan.

CORE VALUE

Mesra Pelanggan

Menyediakan dan menyampaikan perkhidmatan kepada pelanggan kami dengan cara hormat dan sopan santun bagi memastikan pelanggan kami berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan.

Profesionalisme

Beretika, komited, berdisiplin dan cekap.

Bekerja dalam Pasukan

Bekerjasama sebagai satu pasukan diantara Team Operasi & Team Pengurusan serta Doktor-Doktor kami untuk tujuan bersama iaitu memastikan setiap masalah pesakit kami dapat diselesaikan, dengan rawatan yang bersesuaian.

Kualiti

Berusaha mencapai standard tertinggi bukan hanya melalui kecekapan dan keberkesanan tetapi juga kualiti pemikiran kita, kualiti pembuatan keputusan kita, kualiti tindak balas kita dan kualiti segala yang kita lakukan.

Cemerlang dalam Sesuatu Prosedure

Kami menyedari bahawa dalam penyampaian perkhidmatan yang terbaik, kecemerlangan proses sangat penting. Teknologi maklumat akan dimanfaatkan untuk memudahkan proses penambahbaikan.
Anda Nak Buat Tempahan Khas?
hubungi kami Segera untuk dapatkan tempahan

Klinik Happy Pergigian

Copyright © 2020 Klinik Happy Pergigian - All Rights Reserved

Beroperasi Pada :
Monday – Friday 9 A.M – 9 P.M

Satuday – Sunday : 9 A.M – 6 P.M

Telefon : 07 – 3364688

Whatsapp : 014 – 9184425
Email: klinikpergigianhappy@gmail.com 

Alamat : NO 5-01 JALAN TAMPOI SUSUR 1, 81200 JOHOR BAHRU